Mellemtrinsbøger

Anne Sofie Hammer og Lars Daneskov er nok især kendt og vellidt for deres humoristiske børnebøger. Begge er de nu udkommet med 2 vedkommende og lavmælte realistiske børnebogsromaner om blandt andet fraværende mødre. 

// I Daneskovs “Pissemyre” er Melvin alene med sin far, fordi Melvins mor er død. Selvfølgelig savner Melvin sin mor, men Melvin og hans far har det grundlæggende godt! “Pissemyre” er en varm roman om venskab, kærlighed og mod. ~ Fra 11 år. Højtlæsning, frilæsning til mellemtrinnet eller læseklubben for 11+ på biblioteket!

// En klog kvinde har omtalt Anne Sofie Hammers “Jeg tæller mine skridt” som en moderne “Pigen med svovlstikkerne” – bare med en god slutning! Det er meget rammende. Merle er alene med sin mor. Merles mor har gode og dårlige perioder. Vi følger Merle i dagene, hvor Merles mor ikke vender hjem fra værtshuset. “Jeg tæller mine skridt” griber én om hjertet. Romanen vil være meget velegnet at læse som værk på 6. årgang. ~ Fra 11 år. Klassesæt, højtlæsning, frilæsning eller læseklubben!

Tak @borneboger • @dansklitt 🐜👣

Processed with VSCO with s2 preset

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s