Billednoveller

Der er kommet to nye udgivelser i henholdsvis Gyldendal og Carlsens serie af billednoveller til skolens ældre læsere. I begge serier kan du finde bøger med noget på hjertet. Billede og tekst er ligevægtet. Serier der bør stå på bibliotekshylderne, både til frilæsning, men også som klassesæt, hvor multimodalitet kan være fokus.

Kim Fupz Aakesons “Raftehegn” fra novellesamlingen “Jeg begyndte sådan set bare at gå” har fået selskab af vidunderlige @elscools0603 . Det er et virkelig godt valg, som understreger den mørke og trykkede stemning i novellen. En art coming of age-historie om en dreng i en presset familie.

@marianneiben s “Kom” er illustreret af dygtige @lilianbrogger . Brøggers enkle streg (og skønne evne til at tegne livagtige øjne) er et fint match til den genkendelige historie om et venindeskab. To unge kvinder bliver udfordret af, at de ikke længere er det samme sted, som dengang: “Du var dig, vi var os, vi var sammen, det var nok”. Noget er kommet imellem dem, som ikke er så let at tale om.

Tak, @gyldendalung og @forlagetcarlsen 🔨👠

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s