Novellix – kærlighed

Som I ved, så er jeg svært begejstret for @novellix.dk ’s noveller i Pixi-størrelse. I november blev der lagt stærkt og overbevisende ud med otte noveller. Fire danske klassikere og fire nutidige. Der er blevet føjet fire til serien. Denne gang om kærlighed af udenlandske Oscar Wilde, Lev Tolstoj, Virginia Woolf og Mary Shelley.

Formatet er perfekt. Novellerne kan købes enkeltvis eller i en æske med fire. Det hele er yderst indbydende. Med Novellix kan man blive introduceret til forfatterskaber og lade sig overbevise om, hvad en virkelig god novelle kan. Novellerne er den oplagte værtinde-, fødselsdags- eller ‘blot fordi’-gave. Kunne være et drømmescenarie, hvis fx livsstilsbutikker tilbød novellerne i deres sortiment. De ville gøre sig smukt i en gavekurv eller toppen af en buket. Det er en lille genistreg at udgive én novelle som et værk – stor litteratur som du kan have med på farten. 
Lige nu kan du på forlagets hjemmeside købe 2 noveller for 70 kr. – og sende til en du savner. Mine favoritter indtil videre er: Jessen: I det mærkelig lys, Bang: Irene Holm, Woolf: Arven. Hvad er dine?

PS: Den 15.05 udkommer fire nyskrevne af Klougart, Korsgaard, Høeg og Skyggebjerg!

Tak, @novellix.dk 🌱

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s