Marie Louise Tüxen: “Jeg ser mig selv som rytmisk”

 “Jeg skal komme overens med livets faser, og at faserne er en slags tektoniske plader. Engang levede jeg sammen med faren til mit barn i en klassisk familie, og nu står jeg her på en plade og må følge dens bevægelse. Og bevægelsen vil føre til, at jeg kommer frem til at finde mig selv, den jeg virkelig er, når jeg er bedst, og så er der jo det med kærlighed, at den finder man, når man har fundet sig selv.”

“Jeg ser mig selv som rytmisk” er simpelthen en vidunderlig titel. Marie Louise Tüxen er kvinden bag den lille, skønne, realistiske roman. En roman om, ja, at finde sig selv. Tüxen har et rigtig godt blik for relationer og for de tåkrummende situationer i den til tider nådesløse “parringsdans”. Tüxen har også noget med lugte, sårskorper, tis og dårlige vaner. Vi er alle mennesker!

Har for nylig omtalt den humoristiske, ret groteske og varme “Helle Erobreren”, som Tüxen har skrevet sammen med Anders Morgenthaler. Jeg kan godt lide Tüxen, hun er ikke bange for at tage os derhen, hvor det gør ondt – heldigvis med drys af omsorg.

Tak, Forlaget Vild Maskine 💄

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s